Legyen Ön az első, aki hírlevelünk által értesül pályázati forrás lehetőségekről !


Kapcsolatfelvétel

Az első lépés, hogy kapcsolatba lépünk egymással.Rendelkezésére állunk telefonon, e-mailen, kapcsolatfelvételi adatlapunkon keresztül, vagy ha önnek úgy kényelmesebb kérjen visszahívást, és mi örömmel hívjuk.

Konzultáció

Biztosítunk önnek egy egyszeri ingyenes konzultációt, mintegy egy óra terjedelemben, mely történhet személyesen, vagy online módon is. Ennek során derül ki minden olyan részlet mely alapján meg tudja hozni döntését.

Előminősítés

Az előminősítés során derül fény arra, hogy ön alkalmas-e a pályázatra, teljesíti-e az adott pályázati feltételeket . Optimális esetben igen,és nincs további teendő, más esetben utat fogunk találni az ön alkalmasságának javítására.

Pályázatkészítés

Ezután egyik szakemberünk elkészíti a pályázatát,gondoskodik arról, hogy mindenben megfeleljen a pályázat kiírásnak,ne merülhessen fel a hiánypótlás igénye. Önnek pedig semmi más feladata nem lesz, mint elkészült pályázatot aláírni.

Benyújtás

Az adott pályázathoz elkészült dokumentumokat a pályázati kiírásnak megfelelően eljuttatjuk a kiíró szervhez, az illetékes hatósághoz, azaz benyújtjuk a pályázatot. Erről Ön természetesen tájékoztatást fog kapni.

Folyamat

Nem kell attól tartania, hogy nem értesül munkánkról, nem tudja hol tartunk , sőt a pályázat minden egyes momentumáról küldünk Önnek értesítést, hogy végig tudja kísérni a projektet, megfelelően informálva legyen.

Contact with us by filling out the form below.
Adatvédelmi nyilatkozat Hozzájárulok ahhoz, hogy a Mentor west Hungary Zrt. e-mailben vagy sms ben részemre elektronikus  hírlevelet küldjön amiben hasznos információkat kapok üzletviteli hirdetésekkel és újdonságokkal kapcsolatban, illetve általa és üzleti partnerei által elkészített pályázati értesítőt az Adatvédelmi tájékoztatóban  meghatározottaknak megfelelően. Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, hozzájárulok adataim kezeléséhez.