Köszönti Önt a pénzügyi iroda csapata

SEGÍTHETÜNK?

Amikor egy sikeres pályázati forrás elnyerését készítjük elő, annak pénzügyi számításokkal is alátámasztottnak kell lennie.

A pályázatot kiíró szervezet megkíván győződni arról,hogy ÜZLETI TERV formában bemutatott számítások alapján egy működő és fenntartható projekt kerül végrehajtásra.

Amikor egy pályázati projekt elkészítését kezdjük el, vállalkozását érintő teljes körű pénzügyi adatszolgáltatásra is szükség van.

Mit jelent nálunk egy ÜZLETI TERV elkészítése?

– cél megfogalmazást- vállalkozás alapadatai alapján,eredményesség bemutatása- Miért van szükség a pályázati forrás bevonására?- Kockázat elemzés bemutatása- Pénzügy terv és mellékleteinek elkészítése- A projekt megvalósulás sikere érdekében MŰKÖDÉSI TERV elkészítése. ( akár termelő vagy szolgáltató vagy kereskedelmi a terület) MIBEN TUDJUK MÉG SEGÍTENI, INGYENES TANÁCSOKKAL ?

– SEGÍTÜNK meghatározni a tevékenység alapján mennyi pályázati forrásra van szüksége?

– ÖNERŐ bevonásával is megvalósulhasson az Ön által megálmodott projekt! Mivel a pályázatok egy jelentős része utólagos jellegű forrásnak számít.

– Az ÁLTALUNK ELKÉSZÍTETT ÜZLETI TERV célja tehát,egy átfogó projekt stratégia és sikeres üzletmenet folyamatának reális és gazdasági számításokkal alátámasztott meggyőző bemutatása a pályázat kiírója felé, hogy ÖN VALÓBAN PÁLYÁZATI FORRÁST elnyerő vállalkozás legyen.

SEGÍTHETÜNK?

Pénzügy iroda csapata